Meten is weten
… maar alleen als meten goed gebeurt

The Cat’s Eye helpt bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van organisatiestudies. Door jarenlange onderzoekservaring aan Nederlandse en buitenlandse universiteiten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat dergelijke studies zorgvuldig worden ontwikkeld en uitgevoerd.

The Cat’s Eye denkt mee bij onderzoeksvragen op het terrein van organisaties. Zoekt voor uw organisatie de meest geschikte vragenlijsten of ontwikkelt een interviewprotocol. Weet hoeveel respondenten nodig zijn voor statistische toetsen.

Heeft verschillende meetinstrumenten ontwikkeld die kunnen worden ingezet bij probleeminventarisatie. Vertaalt koele cijfers naar heldere inzichten. Kortom, The Cat’s Eye weet precies hoe u een onderbouwd antwoord krijgt op uw vragen.

Opzet en uitvoer organisatiestudies

The Cat’s Eye verzorgt voor u een onderzoeksopzet, uitvoer organisatiestudie, statistische analyses en rapportage. Het is mogelijk organisatiestudies geheel door The Cat’s Eye te laten ontwerpen en uitvoeren. Maar ook is het mogelijk The Cat’s Eye in te huren voor specifieke vragen over bijvoorbeeld opzet of analyse.